Bruidsfotograaf in Den Haag nodig voor de dag waarop jullie samen met jullie familie en vrienden de liefde vieren? Ik ben James van der Ende en ik zorg er graag voor dat jullie een waardevolle herinnering overhouden aan de bruiloft. Daarbij vind ik het heel erg belangrijk dat jullie stressvrij en volledig kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Daarom leg ik de dag op onopvallende en ongedwongen manier vast. Graag leg ik de mooiste momenten van de bruiloft vast op de gevoelige plaat.

Professionele bruidsfotograaf te Den Haag

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Apparatuur van hoogstaande kwaliteit
  • Volledig materiaal
  • Fotograaf in Den Haag met jarenlange ervaring met bruidsfotografie
  • Minimaal 300 foto’s die binnen een week geleverd worden
  • Fascinatie voor en interesse in mensen

Nadert de dag en willen jullie niets liever dan tastbare herinneringen creëren? Neem contact met me op via het contactformulier. Maar je kunt me ook gerust een e-mail sturen of bellen naar 06-36 40 32 57. Graag vertel ik meer over de mogelijkheden van mijn fotografie.

Onopvallend en ongedwongen

Ik vind het als trouwfotograaf belangrijk dat jullie stressvrij en volledig kunnen genieten van de bruiloft. Terwijl jullie elkaar het ja-woord geven en feest vieren met al jullie dierbaren, leg ik iedereen zo ongedwongen en onopvallend mogelijk vast op beeld. Ik probeer als bruidsfotograaf in Den Haag zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven tijdens mijn werk.

Het vangen van momenten is het mooiste van bruidsfotografie, zo ben ik van mening. Door mijn jarenlange ervaring met bruidsfotografie voel ik die mooie momenten die ik wil vastleggen op foto perfect aan.

Trouwfotograaf James van der Ende

Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. De passie voor fotografie is begonnen bij mijn fascinatie voor mensen en interesse in portretten maken.
Iedereen heeft iets unieks, een eigen karakter.

Dit maakt het vastleggen van een karakter op foto zo’n uitdaging voor me. Bij trouwfotografie is het van groot belang dat je iemand snel visueel leert kennen. Zo leer ik snel hoe iemand zich uitdrukt in houding, lichaamstaal en emotie. Op die manier maak ik de mooiste en puurste foto.

Check of ik nog beschikbaar ben

Overtuigd van mijn kunsten als trouwfotograaf in Den Haag? Check dan of ik beschikbaar ben op de datum van jullie bruiloft door contact met me op te nemen. Bel hiervoor naar 06-36 40 32 57 of stuur me een e-mail.

Vervolgens bespreken jullie de wensen en vertel ik meer over wat ik voor jullie kan betekenen op het gebied van fotografie.