Over het algemeen worden studio en reportage foto’s binnen 7 dagen geleverd via wetransfer of op een USB stick via de post.

Heb je de foto’s eerder nodig? Ik kan op dezelfde dag de onbewerkte foto’s sturen of bij spoed kan ik de foto’s binnen 1 of 2 dagen klaar hebben.

Trouwreportage

Binnen een week zijn de foto’s geselecteerd en bewerkt, mocht het bruidspaar eerder foto’s willen hebben, op de volgende dag kunnen de onbewerkte foto’s verstuurd worden via email/wetransfer. Ik selecteer alleen de allerbeste foto’s van de dag, zodat de uiteindelijke selectie prachtig is als een geheel. Kwaliteit boven kwantiteit uiteraard. De hoeveelheid van de fotoselectie verschilt per bruiloft, in elk geval worden er minimaal 300 foto’s geleverd van de hele dag. Hoe de levering wordt uitgevoerd van de bewerkte foto’s kan het paar kiezen of een combinatie maken uit het volgende.


1. De foto’s worden geleverd op een USB stick of via wetransfer.
2. De foto’s worden geüpload op een privé website met een unieke toegangscode, zodat iedereen het kan bekijken en downloaden.
3. Eventueel kan ook een fotoalbum worden gemaakt, ik heb veel gewerkt in het verleden met Blurb fotoboeken online. Deze boeken kunnen besteld en gedrukt worden precies zoals je het wilt, echt ideaal.